Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

la la la kerja laaaaaaa


owh mcm ni la tempat aku la ni..haha..dr atas meja,meja sebelah,bawah kaki,bawah meja sebelah,tepi meja,depan meja,belakang meja,suma ada file!bos aku mai kat tempat aku pun kena langkah2..kalo ada file atas kerusi depan aku ni,slamber jaa dia dudukk...kekekeke..

hadoi laaa penat aku mcm ni..arini sepetang aku wat filing jaa..fuhh dah 95% siap!5% lagi sbb aku x tag file ja lg..ingatkan this week aku leh la finish kan aku punya UBS dan bg clear suma data entry..tapi...................

hadoi, AG punya wang x dituntut ni menambahkan beban keja aku..ermmm..nmpk gaya aku kena punggah semua file projek dr tahun 2000..aku dh mintak tolong farhah so esok akan start la operasi aku punggah file..aritu dah punggah fila utk LHDN,now utk AG plak..nampak gaya smpai bulan 5 ni keja aku x abeh2 ni..ermm..mmg tensen ooii...pegang ni x kena,pegang tu x kena..
last2 aku pegang keyboard layan tenet laa..hikhikhik..ok now,jum sambung keja balik!


bila la meja aku nk jadi mcm ni.. ;D

4 comments:

syahadah said...

penat ek kerja.....bestla jadi mcm ahkak ni..hahahhaha..
pesal buruk sgt meja benna tu...tak terselit ular ke..ntah2 ular bersalin kulitpun ada kot?jaga jaga...

Flaren's World said...

meja ang penuh ngan file.meja aku penuh ngan assigment budak2.arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.tensen2

munna said...

haha..itu la akak..rasa mcm semak gila dah meja ni..nasib la ptg kemarin dh kemas skit2..

munna said...

haa tau pun tensen.aku pun weh..
rasa mcm xmau wat keja pun ada bila file penuh meja ni..xtau nk pegang yg mana satu..