Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

kenduri!kenduri!kenduri!

pejam celik pejam celik dah nk ujung tahun.bermakna banyak laa aku dapat undangan perkahwinan dan pertunangan..kalo ikutkan ati aku suma kenduri aku nk pi,sebab sumanya kawan2 yg rapat dgn aku.tp apakan daya,ujung tahun gak aku agak sebok,x dapek la nk amek cuti.lgpon bos aku ni susah skit laa nk bg cuti lama2.

so kat blog ni aku dengan gummmbiranyaa ingin mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU dan SELAMAT BERTUNANG kepada rakan2 aku -
CHE BUNGA, ZANIZAR, SITI MARIAM, NURUL AINI, WAHIDA, EMILIA, MASJUJU, WAWA, JUWAIDAH, SHIDA, CHE MAT

semoga kalian berbahagia di samping org tersayang.selamat menempuh alam pertunangan dan berumahtangga..aku ni dah setengah jalan di alam pertunangan.so far alhamdulillah masih lg bertahan dan enjoy dgn status ku..hehe!semoga di penghujungnya akan menjadi berita gumbira utk semua.amin!

5 comments:

mummyshasya said...

tu la kan..kita lau bleh sume kenduri nak pi tp apakan daya cuti tak mengizinkan kita utk bercuti..

munna said...

tu la kan enat..kalo keja bahagian duit2 ni ujung thn mmg payah la nk bercuti..

sparkystar said...

bestnya..nnt nak pi ajak kt skali k..hehehehe

Flaren's World said...

woow.ramai no menikah ngan kawen

munna said...

haaaa..tu laa..bila odk usya2 tgk 2009 ni ramai la yg nk kawen..