Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

accident

feww..dah lama x update blog ni..sebulan ni aku agak sebok..
sebabnya,my babah n ummi gi mekah thn ni.
.alhamdulillah Allah SWT mempermudahkan diri mereka untuk ke rumah-Nya..
thn ni 5 sedara aku pi mekah..babah,ummi,mak lang,pak chaq,mak chaq.
ari kamis 20/11/2008 aku pi la antaq depa kat KL..
so me,my bro n tok bertolak dr AS kol 3.30 otg..on the way,dekat highway gurun,sekoq kucing yg besaq tetiba ja lintas dpn keta aku..mmg x dpt nk elak la sbb dekat sgt..lps dia langgaq keta aku(bukan kami yg langgaq oke) aku nmpk bergolek2 dia kat belakang..belakang keta aku plak memang berduyun2 la keta len..Allah!kesian kat kucing tu..aku ingt keta aku xdak rosak teruk la..skali berenti kat R&R,Ya Allah!kemek bumper depan..rasa mcm rosak skit ja..smpai kat tol kerinchi,keta aku dah xleh start..panggei adik ipar kakak aku,dia mintak tlg membe dia baiki keta tu..hurm..byk gak yg rosak..radiator dgn tabung minyak gear box..aduss!melayang lg duit..tp we all x abaq kat parents aku pon..takut dorang riso..weekend ni aku akan ke kl balik laa..nk pi amek balik keta tu..ishhhh..

3 comments:

mummyshasya said...

naa...teruk nya rosak reta ang..tapi ang selamat xpa..alhamdulillah..

munna said...

tu laa..mcm x caya ja..kucing langgaq smpai jahanam keta aku..auntie aku kata tah2 anak harimau yg langgaq..hehe!

Flaren's World said...

kucing jelmaan ni