Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

~09-09-09~

ramai orang yang tertunggu2 tarikh ni..katanya tarikh ni cantek so berharap akan ada kenangan manis arini.. tarikh 09-09-09 tahun ni 1st time aku celebrate besday my mother in law(MIL) aku..
happy birthday mama!
semoga panjang umur,murah rezeki,sehat selalu dan bahagia dunia akhirat..
owh petang ni gak aku ada majlis berbuka puasa bersama bigboss dan 3 company bawahnya..hurm ni 1st time anjuran majlis berbuka puasa yg di sponsor oleh bos aku sepenuhnya..alhamdulillah rezeki company aku tahun ni melimpah ruah..bonus pun dok tunggu masa nak kuaq ja tu..hhihiihihihi... hurm aku ni dah beli barang nak buat biskut raya..tapi x buat2 lagipun..arap2 malam esok aku sempat nak buat biskut raya..

3 comments:

syahadah said...

happy birthdays mama ...betul ke dah berisi..alhamdulillahh!!

NY Neko Kawaii said...

yeke muna? btol ko berisi? aku ni tajam je mata tgk comment org. mesti nak confirm jgk ni. cepat reply..aku curious!

munna said...

eh..blom laa..
akak hada,manade ai berisi..kosong lg haaa..

min,bila tgk maisarah,adussss cute btul anak ko!buatkan aku x sabar2 ni..hehehehe..bile leh ym ngan ko..byk mende nak tanya pengalaman ko ni..kekekkeke