Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

sebuk

ari ahad.selalu aku x bz sgt..tp arini aku jadi pekerja dedikasi.aneh sbb aku smpai opis teruih buat keja.selalunya stengah jam pertama aku ghendang dulu.ok now keja aku dah setel.masa untuk buka UBS lak.data entry sedang menunggu aku.

tapi sebelum tu.aku nk imbas kembali weekend aku minggu ni.ari jumaat,satu kemajuan sbb aku bgn awai pagi,goreng cucoq cempedak.erm aku tgk cucoq tu koi nk buruk,baik aku goreng.mama xdak kat umah,tdoq umah kak aya.sambey goreng,aku kemas meja,basuh baju.tgk2 mama balik dr tesco dgn kak aya,bersama2 bungkusan nasi lemak daun pisang.huh mmg x mkn la cucoq tu..ermmm rasa rugi plak.mama teruih masak tgh ari.aku?tolong besa2 ja.xkan aku nk menyebuk time mama masak.lgpun masakan mama million times lg sedap dr masakan aku.aku takat goreng2 bule..

petang lps jumaat,my B baru blk umah.pg tu dia pi CIMB bank uruskan akaun bank company dia..my B ajak pi puncak janing.pi la aku n my B,well ngan mat ali.lama gila aku x pi sana..ni 1st time bekelah ngan my B lps kawen..hihi..

balik dr puncak janing dan melepak di astro,kami siap2 nk pi tidoq kat tmn nuri plak.sebelum tu aku pi pizza hut,saja belanja adik aku.dia balik cuti seminggu ja..

ari sabtu?pagi pi pekena nasik zam zam.tgh ari pi lepak opis my B.ptg pi lepak astro.mlm?lepak kat umah.

2 comments:

mummyshasya said...

waa...mmg dh bnyk kemajuan..na,nasik zam zam tu kt na?

munna said...

nasik zamzam tu kat depan sek men st michael.lorong merpati tu..